Vukanović u Prnjavoru: Lista „Za pravdu i red“ biće najveće iznenađenje izbora VIDEO

Lista „Za pravdu i red“ Nebojše Vukanovića biće najveće iznenađenje predstojećih opštih izbora, poručili su ovi kandidati ove liste na druženju sa građanima u Prnjavoru.

“Siguran sam da će drugog oktobra doći do velikih promjena i zaokreta u Republici Srpskoj. Mi svakako očekujemo i da u ovoj Izbornoj jedinici broj 2 osvojimo direktan mandat i da imamo bar dva direktna mandata sa područja Krajine”, rekao je nosilac liste “Za pravdu i red” Nebojša Vukanović.

Nosilac liste „Za pravdu i red“ iz Izborne jedinice dva Dejan Kojić navodi da ono što je specifično za ovu listu jeste grupa ljudi, koja ima znanje, sposobnost i kvalitet da donose promjene ovoj zemlji i da sprovedu program koji su zamislili.

Kandidat liste „Za pravdu i red“ za PD PS BiH iz Izborne jedinice 1 Vanja Ivanović navodi da je njihov program prepoznatljiv mnogima.

“Dosta smo prepoznati i nadam se da će promjene biti vidljive nakon drugog oktobra”.

Kandidat liste „Za pravdu i red“ za NSRS iz Izborne jedinice 2 Daliborka Pajdić kaže da ovoj vlasti mora da se stane u kraj:

“Mi sa ovakvom korupcijom ne možemo ići naprijed. Bez mijenjanja sistema iz korijena ne možemo stvoriti temelje moderne države, koja nam treba da nam djeca ostanu ovdje”.

Nosilac liste „Za pravdu i red“ za PD PS BiH iz Izborne jedinice 1 Aleksandar Maletić pozvao je sve građane da izađu na izbore, poručujući da su optimistični kada su u pitanju rezultati izbora.

Iz liste „Za pravdu i red“ su poručili da su osnovna ideja i moto ovog pokreta – pravda, red i jednakost za sve građane.

TV K3

2 Comments

  1. Da nisam vidio svojim ocima ne bih vjeroao… vojvoda Vukan nije okupio vise od 15 ljudi na trgu hhahahahahahah
    E moj narode izaberes li Trivicku, ovu hercegovacku benu i Sarovica popusices momacki

  2. Sramota! Znaci u Prnjavoru je dobro. Cim je ovako malen odziv znači da je gradanima dobro i nista im ne nedostaje.I stubići funkcionišu. E moji poltroni i podguzne muhe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*