TV K3 nije na prodaju!

Vlasnička struktura K3 televizije nije se mijenjala od našeg osnivanja 15. aprila 1995. godine i tako će i ostati. Ponosni smo na kontinuitet naše televizije u svakom smislu – i našeg profesionalnog rada, kao i naše vlasničke strukture.

Tendenciozna objava jednog medija u vezi sa K3 televizijom, našu medijsku kuću pokušava da uplete u političke zavrzlame, što ne dozvoljavamo.

Svrstavanje naše medijske kuće uz bilo koju političku opciju smatramo, najblaže rečeno, neprimjerenim. Javnost je svjedok da su u programu naše televizije, kroz informativne emisije i političke debate, ravnopravno zastupljeni predstavnici svih političkih partija koje djeluju u Republici Srpskoj.

Neprimjereno povezivanje rada TV K3 sa bilo kojom političkom partijom izaziva štetu i ima za cilj da dovede u pitanje objektivnost i nezavisnost naše Televizije koju gradimo već 28 godina i njome se ponosimo.

Obavještavamo javnost da K3 televizija nastavlja da radi kao i do sada – objektivno, profesionalno, pravovremeno, sa jednakim prostorom za svakog pojedinca i grupu.

K3 nije na prodaju.

TV K3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*