Saopštenje za javnost OO SNSD Prnjavor

Milan Petrović, u intervjuu koji je dao za Centralni portal, pokušava se predstaviti drugačije od onoga što građani Prnjavora znaju: da je on upravo poznat kao neko ko nema svoje mišljenje i stav već čeka da mu isto jave telefonom.

Dodvoravajući se stranačkim šefovima, sa ciljem da ostvari lični interes, spreman je otići toliko daleko i politiku koja mu je sve pružila, proglasiti gubitničkom ali to je jedino i tačno u svemu što je rekao.

Nije rekao da je on jedini predsjednik SDS-a koji je izgubio sve i jedne izbore, i jedini koji je izgubio i objekat centrale stranke i morao istu preseliti.

Upamćen je kao neko ko je bio predvodnik skupštinske većine koja je blokirala razvoj opštine skoro godinu dana i koja je nastala sa jednim jedinim ciljem: da zaštiti lične interese njegovih stranačkih šefova.

I sada se dodvorava novim šefovima, kudeći one stare, kako bi bio predložen za potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske iz reda opozicije, ne da bi pomagao građanima već da bi imao ličnu korist i bio na teretu istima.

Opštinski odbor SNSD Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*