Peti rođendan “Fortuna city” u Prnjavoru: Za mališane “face painting”, za kupce nagradna igra (FOTO/VIDEO)

Prošlo je tačno pet godina od kada je otvoren tržni centar „Fortuna city“ u Prnjavoru. U maniru najboljih, u svim tim godinama, nastojali su obezbijediti najbolju uslugu, povoljne cijene, a asortiman proizvoda, u skladu sa željama i potrebama svojih kupaca redovno proširuju i prilagođavaju. Prnjavorčani su već naučili da ovdje uvijek mogu pronaći sve, po pristupačnim cijenama.

Velika rođendanska proslava sjajna je prilika za zabavu za cijelu porodicu, a posebno za mališane koji su uživali u Fortuna igraonici, koja važi za najveću takvog tipa, na području cijele Bosne i Hercegovine. Najmlađe posjetioce “Fortuna city” obradovala je besplatnim iscrtavanjem na licu. Jovana je tako odabrala cvijeće, a Teodora crtež mačke.


Skoro sedam godina, Nikolina Stevanović bavi se popularnim „face painting“. Na jednostavan, brz i zanimljiv način, djeca dobijaju priliku da bar na trenutak postanu nešto drugo.

Nikolina nam govori da se trudi da djeca budu lijepa i zadovoljna.


“To je njima nešto najljepše da za nekoliko minuta postanu lik iz crtanog filma, da proljeće na licu grane ili slično. Djevojčice najviše traže leptire i cvijeće, dok dječaci žele da postanu supermen ili betmen”, kaže nam Nikolina, dodajući da su boje sa kojim radi na vodenoj bazi i dermatološki ispitane, namijenjene isključivo za dječiju kožu.

Povodom petog rođendana, svi kupci čiji račun iznosi 50 i više konvertibilnih maraka učestvuju u velikom, rođendanskom Fortuna nagrađivanju. Jer ko igra – taj i dobija.


Da kupci prepoznaju napore „Fortune“ i ukazuju im povjerenje svjedoče i odlični poslovni rezultati. Iz marketing tima napominju da je i ideja bila da ovo mjesto bude mjesto za cijelu porodicu. Zato je i rođendan bio dan zabave i šopinga.


“Ovo je jedan srećan dan, kako za zaposlene u Fortuna timu, tako i za naše kupce i poslovne partnere, jer sav uspjeh ovog’ centra je zajednički, timski uspjeh. Od samog početka zamišljeno je da “Fortuna city” bude mjesto, ne samo za kupovinu, nego i mjesto za druženja, okupljanja, stvaranja uspomena i nekih srećnih trenutaka i mi se svakodnevno trudimo da budemo dobri domaćini, a naši kupci i posjetioci koji nam svakodnevno pružaju povjerenje, znak su da radimo dobar posao”, kaže nam koordinator marketing tima “Fortuna marketa” Željka Milinčić.


Dodaje i da su, povodom rođendana pripremili dosta toga:

“U obilježavanje današnjeg dana, uključili smo markete, gdje svaki račun u iznosu od 50KM učestvuje u nagrađivanju. Zatim “La Casa” restoran, koji je obezbijedio popust na cjelokupnu ponudu, kao i slatki ketering za sve posjetioce u toku dana. I na kraju, uključili smo i našu najveću radost, to je “Fortunica igraonica”, gdje smo podijelili prvih 10 besplatnih ulaznica i organizovali besplatno crtanje po licu, za sve mališane koji su danas tu, u igraonici”, kaže Željka, zahvaljući se svima koji su u proteklih pet godina bili uz njih.


Razvojni put Fortuna marketa počeo je 2011. godine. Danas, nakon više od decenije uspješnog poslovanja sa ponosom mogu reći da imaju 16 objekata, raspoređenih širom Bosne i Hercegovine.

Izvor: TV K3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*