Nakon 7 odigranih kola Omladinske kvalitetne lige Republike Srpske pionirska slekcija Ljubića na prvom mjestu

Nakon 7 odigranih kola Omladinske kvalitetne lige Republike Srpske, u konkurenciji 16 ekipa iz zapadnog dijela našeg entiteta, pionirska slekcija Ljubića, dječaci rođeni 2008. i 2009. godine nalazi se na prvom mjestu, sa maksimalnim učinkom od 7 pobjeda iz isto toliko utakmica. Generacija igrača , predvođena je trenerom Bojanom Simićem.

Nakon 8. odigranih kola Omladinske kvalitne lige BiH, grupa Zapad, juniori našeg kluba, dječaci rođeni 2004. i 2005. godine nalaze se na prvom mjestu sa maksimalnim učinkom od 5 pet pobjeda, iz isto toliko utakmica. Ovim uzrastom rukovode treneri Dragomir Prodanović i Goran Deket. Za kraj u ovoj, jednoj kratkoj analizi i presjeku na pola jesenjeg dijela sezone, ostavljamo seniorsku ekipu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Ljubić Prnjavor (@fc_ljubic_official)

Premda se nalazi u rezultatskoj krizi, uz činjenicu da je u ritmu teških utakmica i nešto težeg rasporeda , seniorska ekipa trenutno zauzima 16. mjesto na tabeli. Uprkos tome klub u potpunosti daje punu podršku trenerima i igračima seniorske ekipe i stoji iza njih. Svjesni svoje realnosti, od momenta povrtatka u društvo prvoligaša 2020. godine, naš cilj je opstanak u Prvoj ligi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Ljubić Prnjavor (@fc_ljubic_official)

S obzirom da je odigrano tek 9. kola, a da je do kraja sezone ostalo njih još 25 , crta se podvlači nakon 34. kola, a cilj će biti ispunjen. Кlub će uvjek biti na starani onih koji su angažovani u njegovom radu i funkcionisanju, i ne podržava nikkave vidove nastupa i ponošanja koji sadrže elemente uvredljivog karaktera, koji se kose sa pravilima lijepog ponošanja i poštovanja.

Na kraju djela su uvjek mjerodavnija od riječi. Ako ćemo po djelima,klub danas ima stabilnu Školu fubala, ima dvije omladinske takmičarske selekcije koje se nalaze na prvom mjestu u svojim ligama,ima seniore u Prvoj ligi.

Ima dva terena u korektnom stanju, ima reflektore, ima obnovljene klupske prostorije, ima transparetno finansijsko poslovanje bez dugovanja.

Napominjemo da je prije 6 godina kad je klub bio u dubiozi i pred gašenjem iza njega stalo nekoliko entuzijasta koji su se uhvatili u koštac, vjerujući da mogu stvari preokrenuti,i klub vratiti na zdrave osnove.

Najglasniji kritičari danas, tad su bili vrlo tihi, da ne kažemo nijemi. Mi idemo dalje!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*