Dalibor Vrhovac na 31. Prvenstvu Balkana za veterane osvojio bronzu

Na 31. Prvenstvu Balkana za veterane, održanom od 23 do 25 septembra u Solunu, trener Atletskog kluba ”SAN” iz Prnjavora i Atletskog kluba ”DERVENTA”, Dalibor Vrhovac, nastupajući za reprezentaciju Srbije , osvojio je bronzanu medalju u balkanskoj štafeti (800+400+200+100 m).

Pored štafete, Vrhovac je osvojio i četvrto mesto u trci na 3000 m stipl, kao i peto mesto u trci na 1500 m. Ovo je sada 20 medalja sa Balkanskih prvenstava za veterane za Vrhovca od čega je 5 zlatnih 6 srebrenih i 9 bronzanih.

I pored povrede dan pred početak takmičenja i dva pada u trci na 3000 m stipl, Vrhovac je uspeo istrčati tri dobre trke i dati svoj doprinos sveukupnom plasmanu reprezentacije Srbije na ovom takmičenju. Sledeće Balkansko prvenstvo za veterane u Dvorani je u Istanbulu početkom marta 2023. godine, a Prvenstvo Balkana na otvorenom u Izmiru treći vikend u septembru 2023. godine.

Ovim putem se zahvaljujemo našem Generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering d.o.o. , koji nam pomažu u gorivu prilikom odlaska na takmičenja prošle i ove godine.

ATLETSKI KLUB “SAN” PRNJAVOR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*