Nagrađeni vlasnici najuređenijih dvorišta na području opštine u 2022.

Laskavu titulu najuređenijih osvojili su: balkon Dragane Kljunić u kategoriji balkona, izletište „Ivel“ u kategoriji dvorišta poslovnog subjekta, dvorište Srpske pravoslavne crkvene opštine Velika Ilova u kategoriji dvorište javne ustanove, organizacije i institucije, domaćinstvo porodice Duronić u kategoriji domaćinstvo na selu i dvorište Nikoline Janjić u kategoriji privatno dvorište.

“Veliko hvala sugrađanima koji radom, energijom i sa puno ljubavlju uređuju životni prostor i time doprinose da naša opština bude još ljepša!

Posebno me raduje što ovogodišnje takmičenje ima i humanitarni segment, budući da će vlasnici najuređenijeg domaćinstva na selu novčanu nagradu pokloniti Dnevnog centru „Neven“. Još jednom iskrene čestitke vlasnicima najuređenijih dvorišta”, naglasio je Darko Tomaš – načelnik opštine Prnjavor

Akcija „Izbor najuređenijeg dvorišta“ trajala je od 4. juna do 19. jula, a ekskluzivno pravo da izaberu najuređenija dvorišta imali su sami građani, glasanjem na društvenoj mreži „Fejsbuk“.

Opština Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*