Dom zdravlja Prnjavor bogatiji za tri nova savremena vozila (FOTO)

Dom zdravlja Prnjavor bogatiji je za tri savremena vozila. Radi se o višenamjenskim terenskim vozilima, koji će umnogome doprinijeti kvalitetnijoj i bržoj zdravstvenoj usluzi.

Za nabavku vozila izdvojeno je 94.000 KM iz redovnih sredstava Doma zdravlja, a koja su obezbijeđena kroz budžet grada.

Nabavkom novih vozila za potrebe terenskih ambulanti porodične medicine Dom zdravlja Prnjavor unapređuje se kvalitet zdravstvenih usluga i van Doma zdravlja.

Porodična medicina na raspolaganju trenutno ima osam vozila, a iz rukovodstva ove zdravstvene ustanove kažu nabavka novih vozila dokaz je odlične saradnje gradskih vlasti i Doma zdravlja.

“Prije svega želim da se zahvalim gradonačelniku na razumijevanju, sredstva nisu mala, a nama je ovo velika pomoć. Ono što me posebno raduje jesu dogovori i planovi za narednu godinu. Obezbijeđena su sredstva da se uredi krug Doma zdravlja u potpunosti, odnosno sva parking mjesta i sve saobraćajnice”, kaže direktor Doma zdravlja Prnjavor Bojan Subotić.

Nova vozila ukupne vrijednosti 94.000 KM kupljena su iz redovnih sredstava Doma zdravlja a koja su obezbijeđena kroz budžet grada.

“Naša intencija je da to nastavimo i naredne godine. Uvjeren sam da Dom zdravlja i na ovaj način poboljšava uslove svog rada kako za zaposlene tako i za pacijente. U tom kontekstu mnogo je urađeno poslednjih godina”, ističe gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš.

Prnjavorski Dom zdravlja raspolaže sa petnaest timova porodične medicine, sedam u gradu i osam timova raspoređenih na dvanaest terenskih ambulanti u selima opštine Prnjavor.

TVK3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*