Zvezdin karavan i ove godine posjetio Prnjavor (FOTO/VIDEO)

Karavan najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba Crvene Zvezde i ove godine stigao je u Prnjavor.

Vjerni navijači i simpatizeri crveno-bijelih pristigli su na Trg srpskih boraca kako bi bili dio Zvezdinog karavana, a očekivano najmlađi najviše su se obradovali.

Ljubav prema crveno-bijeloj boji stiče se od malih nogu, potvrdili su nam to i najmlađi prnjavorčani koji su s oduševljenjem dočekali karavan Crvene Zvezde na Trgu srpskih boraca.

Odmah su stali u red kako bi i oni postali članovi Crvene Zvezde.

Fudbalske utakmice redovno prate, a mnogi od njih već imaju i omiljenog fudbalera. Razlike nema, Crvenu zvezdu podjednako vole i dječaci i djevojčice.

Najmlađi prnjavorčanin koji je stao pred naše kamere zove se Jovan i ima samo 5 godina i već ima svoj omiljeni klub.

U oviru ljetnjeg karavana, koji obilazi gradove u Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, ali i Republici Srpskoj, svi zainteresovani imaju priliku da se učlane u klub, a članstvom stiču pravo na kupovinu paketa ulaznica po povlašćenim cijenama, popust u Redstar šopu i kod Zvezdinih partnera, kao i besplatnu posjetu Muzeju i popust na stadionsku turu.

Članske karte za starije od 18 godina koštaju 30 KM dok je mlađi od 18 godina, sebi mogu priuštiti za 20 KM.

” Jedan od benefita članstva je i slikanje sa trofejima, a trofeji su ogledalo naše istorije, kao što možete vidjeti tu je trofej Lige šampiona iz ‘91., trofej pobjednika Prvenstva Srbije i trofej pobjednika Kupa Srbije. Svake godine pokušavamo da obogatimo naš karavan, za razliku od prošle godine imamo i fan zonu za naše najmlađe navijače, imamo mino fudbal i imamo gol – takmičenje u vještinama i takmičenje u preciznom šutiranju penala”, rekao je Milan Đurić, vođa tima Zvezdinog karavana.

I ove godine gradska uprava srdačno je dočekala karavan Crvene zvezde, s porukom da su sport i dobro raspoloženje uvijek dobro došli u Prnjavor.

“Zaista jedna lijepa priča, u Republici Srpskoj i generalno u Prnjavoru ima mnogo ljudi koji navijaju za Crvenu Zvezdu ili da drugačije kažem koji vole Crvenu Zvezdu i pored toga što sam ja lično navijač Partizana ja ne mrzim bilo koga, a poštujem sve one rezultate koje je Crvena Zvezda ostvarivala i ona jeste jedan od najrekspektabilnijih i najtrofejnijih srpskih klubova i zato je lijepo da su danas ovdje tu radost podijelili sa našim navijačima”, rekao je gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš.

Vjerni navijači iskoristili su i priliku da se slikaju sa peharima šampiona Srbije i kupa Srbije za sezonu, kao i sa peharom Lige šampiona koji je osvojila legendarna generacija Crvene Zvezde daleke 1991. godine kada je postala šampion Evrope.

Prnjavorčani su uživali tokom tročasovnog druženja u Prnjavoru, a zatim karavan ispratili put Banjaluke.

TV K3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*