Tržni centar “Fortuna City” proslavio četvrti rođendan

Tržni centar “Fortuna City” u Prnjavoru proslavio je četvrti rođendan, a iza njih su godine uspješnog poslovanja. Danas, četiri godine nakon otvaranja najvećeg tržnog centra u Prnjavoru kažu zadatak je isti – omogućiti kupcima širok asortiman proizvoda po povoljnim cijenama.

“Ponosni smo na odnos koji smo izgradili sa kupcima i posjetiocima jer se bazira na ljubaznosti i dostupnosti svima onima koji dođu u naš tržni centar. Ono što želimo reći jeste da smo ponosni na ono što smo izgradili i želimo da se zahvalimo svima onima koji su proteklih godina bili sa nama da nas podrže. One koji nas još nisu upoznali u našim marketima sreće dočekujemo raširenih ruku”, kažu iz “Fortuna marketa”

Kupci kažu rado kupuju u Fortuna marketima, a za svakog kupca Fortuna je na dan rođendana obezbijedila mali znak pažnje. Takođe, svi kupci čiji račun prelazi 50 konvertibilnih maraka učestvuju u velikom Fortuna nagrađivanju.

“Najviše tu kupujemo, odnos cijene i kvaliteta je odličan, tako da smo redovni kupci. Danas smo učestvovali i u nagradnoj igri, nadamo se da ćemo imati sreće i biti izvučeni”, kažu kupci koji su danas zajedno sa zaposlenima i rukovodstvom marketa proslavili rođendan.

“Fortuna City” i danas je najveći tržni centar na području Prnjavora, a obuhvata market “Fortuna”, restoran “La Casa”, igraonicu “Fortunica” i ostale male trgovine različitih djelatnosti. Najmlađe posjetioce “Fortuna” je obradovala besplatnim iscrtavanjem šarenih crteža na licu i boravkom u Fortunica igraonici.

TV K3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*