Prnjavor zavijen u crno VIDEO

Vijesti koja je juče uznemirila prnjavorsku javnost, da je 22- godišnji  mladić inicijala  Nebojša Vuković smrtno stradao na planini Ljubić,  dana 09.01.2023. godine, oko 16,00 časova.

Potvrđeno je ovo iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka uz navođenje inicijala N.V., te da je pored beživotnog tijela pronađeno je i vatreno oružje-pištolj.

“Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Guzina Sanja, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. Radi utvđivanja tačnog uzroka i vremena smrti tužilac je naložila da se izvrši obdukcija beživotnog tijela, koja će biti obaljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne mjere i radnje  kao i vještačenja,  u cilju utvđivanja svih okolnosti koje su dovele do smrti”, saopšteno je Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Inače, riječ je o  Nebojši Vukoviću, članu rok sastava iz Prnjavora, koji su se i oprostili od svog druga i člana.

“Dragi naši, javljamo vam se i mi da kroz duboku bol potvrdimo sve te tužne glasine. Naš nasmijani lider, naša najčupavija glava Prnjavora juče nas je napustila u svojoj 22. godini života. Ovaj ostavljeni trojac ostaje bez najdražeg ritma u svom životu, i srca im nastavljaju kucati u jednom, za nešeg Nešu. Sviraj, anđele, na nekom ljepšem mjestu  vole te tvoji deminutivčići!”, navodi se na FB stranici benda Deminutiv.

Biranim riječima od Nebojše se oprostio i Moto klub “Točak”.

“Počastvovani što si bio naš sugrađanin, što smo te poznavali i što si svirao kod nas, a pretužni što se to više nikad neće ponoviti.”

IZVOR: TV K3

1 Comment

  1. Zasto je zivot tako nemilosrdan???
    Dragi komso bilo gdje ti bijo
    ti si u mom srcu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*