Prijem kod načelnika Tomaša: Novčane nagrade najboljim učenicima

Najuspješnije učenike prnjavorskih osnovnih i srednjih škola, među kojima su i oni koji su postigli značajne rezultate na republičkim takmičenjima, načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš nagradio je novčanim nagradama.

Među nagrađenim učenicima je i Tara Đuraš koja je proglašena za učenika generacije u prnjavorskoj Osnovnoj školi “Nikola Tesla“. Pored nje nagrađen je i Ognjen Đurić, učenik generacije Osnovne škole “Branko Ćopić” ali i mnogi drugi.

Osim vukovaca i učenika generacije, nagrađeni su i oni đaci koji su postigli zapažene rezultate na republičkim takmičenja. Ističu, da im znači podrška opštine na čelu sa načelnikom Darkom Tomašem koji je prepoznao njihov trud i rad.

“Mnogo nam znači podrška načelnika, lijepo je kada neko prepozna dugogišnji trud i rad i to nagradi”, istakao je Jovan Cvijanović, učenik Gimnazije koji je osvojio prvo mjesto na republičkom takmičenju iz programiranja.

U društvu najboljih ove godine našlo se 17 vukovaca i 12 učenika generacije, kao i tri ekipe koje su osvojile prva mjesta na republičkim takmičenjima. Uspjehe ovih đaka prepoznala je opštinska uprava, a iz rukovodstva opštine kažu da će i u narednom periodu nastaviti sa nagrađivanjem najboljih pojedinaca i kolektiva.

“Ovo je jedan od ljepših događaja na području naše opštine, a ovom prilikom čestitao bih svim đacima na odličnom uspjehu koji su trudom i zalagenjem postigli tokom godina školovanja. Opština Prnjavor prepoznaje trud i rad najbojih i svakako to nagradi”, istakao je prvi čovjek opštine Prnjavor Darko Tomaš.

Među nagrađenim đacima su i učenici OŠ “Branko Ćopić” koji su osvojili prvo mjesto na takmičenju “Kako biti siguran na internetu”, čiji je pobjednički film prikazan svim nagrađenim učenicima na današnjoj manifestaciji.

TVK3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*