PD Korak Više: Postnovogodišnji detoks ove godine planiran je na planini Očauš

Postnovogodišnji detoks ove godine planiran je na planini Očauš.
PLAN IZLETA
➡️ Polazak ispred DM-a u 7:20
➡️ Dolazak u Teslić, pridruživanje sa grupom iz Teslića i polazak prema Gornjem Očaušu. Dolazak oko 9:00
➡️ Po povratku sa planine plan je da odemo na čuvenu pastrmku kod još čuvenijeg Luisa (ako radi). Porcija ribe oko 12KM
➡️ Povratak u Prnjavor oko 19h
STAZA
Dužine oko 10km, sa 850 metara visinske razlike. Srednje zahtjevna, ne preporučuje se početnicima ili ljudima sa slabijom kondicijom ukoliko bude snijega.
OPREMA
– Gojzerice (OBAVEZNO)
– Prva pomoć, lična apoteka
– jednodnevni ranac
– 2 litra vode
– hrane za jedan dan
– odjeća u skladu sa vremenskim uslovima
– rezervnu odjecu i obuću koju ostavljam u kombiju
– kape, rukavice..
– sunčane naočale, krema za sunčanje…
– čeona lampa
CIJENA IZLETA
11KM (broj mjesta ograničen, a prijave idu po principu, ko prije se prijavi, njegovo mjesto)
Prijave u inbox ili na broj
066934679 (Boško
065878387 (Srdjan)
VAŽNO
⚠️Molimo da se na akcije ne prijavljuju osobe sa posebnim neralnim prohtjevima, nespremi za kompromise, koji žele da sve bude podređeno samo njima i njihovom ličnom komofru, bez osjećaja za potrebe i postojanje drugih ljudi u grupi.
✔️Svako lice na akciji učestvuje na vlastitu odgovornost, a maloljetna lica mogu učestvovati u akciji isključivo u pratnji roditelja ili osobe kojoj je roditelj dao pismenu saglasnost za brigu o maloljetnom licu tokom akcije, pri čemu ta osoba preuzima odgovornost za njihovu bezbjednost.
✔️Svaki učesnik akcije je dužan da se pridržava plana kretanja i da poštuje odluke vodiča
✔️U slučajevima kada nepovoljne vremenske prilike mogu uticati na izvodljivost ili bezbjednost akcije, datum njenog održavanja može biti pomjeren, odnosno prilagođen obavezama vodiča kao i vremenskim prilikama.
✔️ukoliko imate neke zdravstvene tegobe koji vam mogu biti smetnja za sigurno i nesmetano izvođenje dužni ste o tome obavijestiti vodiča
✔️U slučaju promjene datuma, vodič akcije je dužan da u što kraćem roku od donijete odluke o tome obavjesti učesnike, pri čemu oni imaju pravo da otkažu svoje učešće, uz refundaciju cijelog uplaćenog iznosa.
✔️ukoliko cijena prevoza u tom trenutku bude veća (zbog cijena goriva i povećanja cijene od samog prevoznika) postoji mogućnost promjene cijene same akcije o čemu će biti obavješteni svi prijavljeni učesnici
✔️Otkazivanje učešća od strane učesnika u roku od 48h prije početka izleta smatra se kao učešće na akciji što uključuje uplatu iste, a u slučaju kada je uplata izvšena ne podrazumijeva povrat novca osim u slučaju da učesnik koji je otkazao ili organizator pronađu adekvatnu zamjenu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*