Na sjednici Kolegijuma Skupštine opštine odlučeno je da 20. redovna sjednica Skupštine opštine bude održana u četvrtak, 23. februara.

Na sjednici Kolegijuma Skupštine opštine odlučeno je da 20. redovna sjednica Skupštine opštine bude održana u četvrtak, 23. februara.

Na dnevnom redu dvadesetog skupštinskog zasjedanja nalaze se dvadeset dvije tačke, između ostalog, Prijedlog odluke o proširenim pravima socijalne zaštite u opštini Prnjavor za 2023. godinu, Prijedlog odluke o utvrđivanju naziva Ulice Ljubinka Rapić, Prijedlog odluke o utvrđivanju naziva Ulice Poslovna zona Vijaka, Prijedlog odluke o visini vrijednosti nepokretnosti po zonama na teritoriji opštine Prnjavor, Prijedlog odluke o utvrđivanju prosječne konačne građevinske cijene jednog m2 korisnog stambenog i poslovnog prostora u 2022. godini za područje opštine Prnjavor, Prijedlog odluke o visini naknade za uređenje gradskog građevinskog zemljišta, Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uslovima, načinu korišćenja, organizaciji i načinu naplate parkinga na javnim parkiralištima na području opštine Prnjavor, Program za rješavanje pitanja iz oblasti boračko- invalidske zaštite u opštini Prnjavor za 2023. godinu, kao i izvještaj za prošlu godinu, Informacija o zahtjevu komunalnih preduzeća „Park“ a.d. Prnjavor i „Vodovod“ a.d. Prnjavor za korekciju cijena usluga, rješenja o razrješenju i imenovanju vršilaca dužnosti načelnika odjeljenja Opštinske uprave opštine Prnjavor, kao i nekoliko odluka o prodaji nepokretnosti u svojini opštine.

Sjednica počinje u 9.00 časova, u sali Skupštine opštine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*