Na džudo kampu učestvovalo više od 200 takmičara FOTO

U Prnjavoru je sinoć završen četvorodnevni džudo kamp u organizaciji kluba “Soko – M” koji je okupio više od 200 takmičara iz nekoliko zemalja.

Predsjednik kluba Živko Milijaš rekao je Srni da su se njihovom pozivu, osim klubova iz Republike Srpske i Federacije BiH, odazvala i tri kluba iz Moladvije, po dva iz Rumunije i Slovenije, te jedan klub iz Srbije.

Слика може припадати 3 особе, људи стоје, пруге, у затвореном, стадион и текст

“Od utorka smo radili i trenirali, večeras smo završili sa kampom, a već sutra smo domaćini međunarodnog takmičenja na kojem očekujemo više od 500 takmičara”, istakao je Milijaš.

On je napomenuo da je ovo manifestacija koja uz pomoć džudo sporta promoviše zdrav život i istančane principe japanske kulture, ujedinjuje sve ljubitelje džudoa u regionu, ali istovremeno na najbolji način predstavlja Prnjavor kao grad sporta, dobrih ljudi i domaćina.

Слика може припадати 9 особа и људи стоје

Danilo Popović iz DŽudo kluba “Bulbulder” Beograd kaže da je četvrti put u Prnjavoru, te da je atmosfera tokom održavanja kampa bila odlična.

Слика може припадати 5 особа, људи стоје и у затвореном

“Uvek smo lepo prihvaćeni i dobra je organizacija. Velika zahvalnost svim ljudima u Prnjavoru na gostoprimstvu, sve je proteklo bez ikakvih problema. Deca su oduševljena”, kaže Popović, uz poruku da će doći i naredne godine.

Слика може припадати 7 особа, људи стоје и у затвореном

Međunarodno džudo takmičenje svečano će biti otvoreno sutra u 10.00 časova u sportskoj dvorani “Sloga”.

SRNA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*