Ljubić razgradio Gradinu

Fudbaleri Ljubića iz Prnjavora u generalnoj probi pred start prolećnog dela prvenstva Republike Srpske savladali su u Milosavcima, na stadionu Župe, pred 50 gledalaca federalnog prvoligaša Gradinu iz Srebrenika rezultatom 2:0.

 

Pogotke za Prnjavorčane postigli su Miloš Mišić i Aleksandar Žižak, a trener Milan Stanivuković je izveo u prvom poluvremenu sastav: Mitrović, Radaković, Stupar, Bobić, Jagodić, Vidović, Mišić, Bosnić, A. Žižak, Milanović, Čudić. U nastavku su još ušli: Grahovac, Ćetojević, B. Žižak, Kovačević i Jugović.

 

-Iza nas je korisna i dobra provera u kojoj smo ostvarili pozitivan rezultat što je jako bitno pred start prvenstva i stvaranje pozitivne atmosfere, pobedničkog duha. Značajno smo se digli u svim elementima igre, momci dobro i odgovorno rade i mogu da budem zadovoljan, ne samo prikazanim u ovom meču već tokom celokupnih priprema. Prvenstvo je dugo i naporno, a mi želimo da što pre obezbedimo poziciju u sigurnoj zoni na tabeli kako bi izbegli stres borbe za opstanak. Verujem da će, kada krenu bitke za bodove, biti sve u najboljem redu i nadamo se da će nas zaobići povrede – istakao je Milan Stanivuković, šef stručnog štaba Ljubića.

 

Gavro Vujanović

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*