Leburić komerc obilježio uspješan kraj godine (FOTO)

U prostorijama objekta  Atelje 202 u Prnjavoru, subota 24.12.2022. godine bila je rezervisana za druženje zaposlenih kompanije Leburić Komerc u cilju sumiranja poslovnih rezultata iz prethodnih godina, te dodjele jubilarnih nagrada zaposlenima.

U svom uvodnom obraćanju direktor Milan Leburić je iskazao zadovoljstvo pozitivnim poslovanjem i trendom napretka kompanije, uprkos svim izazovima sa kojima se tržište susreće, te istakao da sav uspjeh duguje svojim vrijednim radnicima i kolegama koji su, prije svega, dobri i kvalitetni ljudi. Nakon uručenja prigodnih poklona radnicima koji proslavljaju jubilej, svoje obraćanje je završio čestitkom povodom predstojećih praznika, a veče je nastavljeno u veselju i dobrom raspoloženju.

Leburić Komerc je jedna od najuspješnijih kompanija Bosni i Hercegovini koja zauzima prvo mjesto u djelatnosti po prihodu. Svojom politikom „Misli globalno, djeluj lokalno“ za vrlo kratak period postali su jedan od vodećih vodećih lidera u oblasti veleprodaje i maloprodaje na domaćem tržištu.

Prnjavorinfo.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*