Kristina Stojković, članica Atletskog kluba “SAN” iz Prnjavor ponijela Titulu najbolje juniorke u 2023. godini

U subotu 10. februara u sali Kulturnog centra kino dvorane u Tesliću održana je Skupžtina Atletskog saveza Republike Srpske u okviru koje je održan Izbor najboljih atletičara, trenera i klubova po kategorijama za 2023. godinu.

U kategoriji juniorki Titulu najbolje juniorke u 2023. godini ponela je Kristina Stojković, članica Atletskog kluba ”SAN” iz Prnjavor. Kristina je ovim uspehom kompletirala Titule najboljih pionirki, mlađih juniorki i juniorki u svojoj karijeri.

Преглед слике

Do sada je osvojila 142 medalje:45 zlatnih, 46 srebrenih i 49 bronzanih na Zvaničnim prvenstvima Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Balkana, mitinzima, krosevima i uličnim trkama.

Od toga je 102 medalje: 30 zlatnih, 33 srebrenih i 39 bronzanih na Zvaničnim prvenstvima Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Balkana.

U 2023. godini je osvojila 15 medalja: 2 zlatne, 6 srebrenih i 7 bronzanih na vaničnim prvenstvima Republike Srpske, Bosne i Hercegovine.

Na Evropskim Olimpijskim igrama održanim od 18 do 23 juna 2023. godine u Poljskoj, sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, postavila je novi seniorski rekord Bosne i Hercegovine u mešovitoj štafeti 4 x 400 m u kojoj trci su osvojili šesto mesto.

Преглед слике

Kristina je u 2023. godini oborila lične rekorde na 100, 200 i 300 m, dok je u dvorani postavila najbolji rezultat Republike Srpske za juniorke na 200 m.

Pred Kristinom i Atletskim klubom ”SAN” ove godine predstoje novi izazovi i bezbroj takmičenja širom Evrope sa kojih se očekuju još bolji rezultati.

Sve ovo ne bi bilo moguže bez našeg Generalnog sponzora Darjana Đurića i njegove firme Prokop inženjering d.o.o. koji su nam i četvrtu godinu zaredom sponzori za gorivo prilikom odlaska na takmičenja i ostale sportske manifestacije.

Uprava Atletskog kluba ”SAN” iz Prnjavora na čelu sa trenerom i svim takmičarima kluba se zahvaljuju Darjanu i njegovoj firmi Prokop inženjering na dosadašnjoj pomoći i produženoj saradnji na obosrano zadovoljstvo uz obećanje još boljih rezultata i dostojnog prezentovanja i svog Generalnog sponzora i kluba i Grada Prnjavora na svim takmičenjima na kojima budu učestvovali.

ATLETSKI KLUB ”SAN” PRNJAVOR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*