МБО Kремна изабрала представнике за БО општине Прњавор, Владо Жунић приједлог за предсједника БО општине Прњавор

Данас је одржана изборна сједница Мјесне борачке организације (МБО) Kремна, на којој је изабран нови састав представника за Борачку организацију (БО) општине Прњавор. Велики број чланова ове МБО се одазвао сједници, на којој је поштован дневни ред по протоколу.

Уз присуство локалног свештеника, служен је помен и парастос погинулим борцима овог краја, а положено је цвијеће на споменику крај храма на Вучијаку, након чега се приступило изборној сједници за мандатни период од 2023. до 2027. године.

За предсједника МБО Kремна изабран је Горан Шарчевић, за предсједника из реда породица погинулих бораца изабран је Саво Јовић, а за предсједника ратних војних инвалида изабран је Момир Вуковић.

Такође, за делегате на општинској изборној скупштини изабрани су Владо Жунић и Момир Вуковић, а алтернативни делегат је Горан Шарчевић.

МБО Kремна је такође дала свој приједлог за предсједника БО општине Прњавор, а предложен је Владо Жунић. Сматрају да је њихов приједлог квалитетан и очекују да ће добити неопходну подршку делегата на изборној скупштини.

Ова организација се залаже за част и слободу, те се надају да ће њихов рад и ангажман допринијети бољој будућности за све борце и породице погинулих бораца на овом подручју. За крст часни и слободу златну!

Ведран Лепир – Prnjavorinfo.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*