Korisnički portal Vodovod a.d. Prnjavor

Nova usluga Vodovod a.d. Prnjavor, registrujte se i na jednostavan način imajte uvid u vašu finansijsku i tehničku karticu.

UPUTSTVO ZA REGISTRACIJU: https://vodovod-prnjavor.com/pokretanje-usluge/

REGISTRACIJA: https://account.in-track.tech/login/vodovodpr

VODOVOD a.d. Prnjavor

1 Comment

 1. Gospodo i drugovi iz Vodovoda,
  De vi nama to lijepo prevedite na srpski jezik, objasnite koju prednost imaju korisnici ako se ta aplikacija prihvati, sve to lijepo napišite na jedan list A4 i dostavite domaćinstvima, uz račun za utrošak vode!
  Koja bi to bila razlika u odnosu na dosadašnje finansijsko-tehničko “poslovanje”?
  Drugo, daj bar jednom u desetak godina obavjestite vaše korisnike u hemijsko-biološkom stanju vode za piće; ima li problema, ako ima koji su i rješavaju li se.
  Treće, trebali bi objasniti zašto Vodovod neće da učestvuje u otklanjanju problema u domaćinstvima – od sata ka objektima potrošnje, ako ih ima, ako to potrošač od vas traži i voljan je da plati vašu uslugu – po vašem cjenovniku! Ispada da vaša firma nije zainteresovana da ostvari neku sekundarnu dobit, koliku-toliku a u domenu je znanja i iskustva u vašoj djelatnosti!
  Nema logike, ovo tim prije što ima slabo majstora ovog profila zanimanja a i ako ih ima, ne daju garanciju za materijal i ruke i obično ucjenjuju li, ucjenjuju. Ima i vaših radnika koji to rade, čak i za vrijeme radnog vremena!
  Četvrto, šta je za česmom kod izlaza tzv. Povelič? Ispada da je moge koristiti ko hoće i to potpuno besplatno!? Hm, opet ne vidim(o) da je kod tih česmi gužva, kao što je na izvoru Dobre vode. Nešto tu ne štima, na vašu dušu!
  Peto, da li će sadašnji korisnici ikad imati bezbjedno zdravu vodu za piće, od kuda – koga ili kojih izvora? Razmišlja li se o tome, ima li elaborat, projekt – bar na vidiku, u snovima.
  Šesto…
  … od mene vala dosta, bar za sada. Ako sam pretjerao u pitanjima, ja ih prosjeđujem sebi i većini potrošača, a ako vam je dobro i zadovoljni ste – ok, i to poštujem jer nema onog koji je svima i svakome ugodio.
  U zdravlju i ne zamjerite!

  (P.S. Isti sadržaj poslat i portalu Prnjavor.Info!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*