AK “SAN” na Finalu Malih olimpijskih igara FOTO

Na finalu Malih olimpijskih igara za osnovne i srednje škole održanom 9. maja u Trebinju atletičari Atletskog kluba “San” iz Prnjavora i Srednje mješovite škole “Ivo Adndrić” i “Gimnazije” iz Prnjavora osvojili su dve medalje.

U trci srednjoškolki na 100 m zlatnu medalju je osvojila Kristina Stojković iz Srednje mješovite škole “Ivo Adndrić, dok je srebrenu medalju u istoj trci osvojila Belma Ćuran iz “Gimnazije” Prnjavor.

Uspeh je upotpunio Kristijan Marić osvajanjem četvrtog mesta u skoku u dalj kome je par centimetara falilo da osvoji bronzanu medalju.

Kristina je ujedno proglašena za najuspešniju takmičarku srednjih škola sa rezultatom 12.6 na 100 m.

Pred atletičarima Atletskog kluba “San” u narednih par dana predstoji serija nastupa, a prvi je u četvrtak kada je na programu 27. Međunarodna ulična trka u Prijedoru posle čega slede u subotu Pionirsko prvenstvo Bosne i Hercegovine u Zenici i u nedelju Međunarodni atletski miting u Mariboru.


Mi se ujedno zahvaljujemo našem generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi “Prokop inženjering” d.o.o. koji nam obezbeđuju gorivo za odlaske na takmičenja u prošloj i ovoj godini.

ATLETSKI KLUB “SAN” PRNJAVOR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*