ГКУД „Пронија“: Никољдански концерти

У суботу 11. децембра и у петак 17. децембра 2021. године, у организацији ГКУД „ПРОНИЈА“ Прњавор, одржаће се традиционални Никољдански концерт којим друштво приказује рад својих млађих фолклорних ансамбала, сеоских ансамбала, као и млађих ансамбала других друштава. Ово је други концерт у календару редовних годишњих активности ових ансамбала ГКУД „ПРОНИЈА“ Прњавор, у којем ће бити приказан само дио њиховог рада у протеклих шест мјесеци, а уједно и концерт којим завршавају годишњу играчку сезону. За разлику од претходних година, због великог броја учесника ове године ће бити одржана два концерта.

Учесници концерата су дјечији хор „Пиколино“ ГКУД „Пронија“ Прњавор, школа фолклора ГКУД „Пронија“ Прњавор, пионирски A и Б ансамбл ГКУД „Пронија“ Прњавор, сеоски ансамбли ГКУД „Пронија“ Прњавор из Кулаша, Вијачана, Мравице и Смртића, а као гости наступиће СКУД „Дервента“ из Дервенте.

Оба концерта ће бити одржани у ЈУ Центар за културу у Прњавору са почетком у 19 часова. Генерални покровитељ манифестације је Општина Прнњавор. Улаз 3 КМ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*