Elektrokrajina: Do kraja dana biće obezbjeđeno redovno napajanje strujom u većem dijelu Prnjavora

Opština Prnjavor se jutros probudila u bijelom pokrivaču nakon obilnih sniježnih padavina koje su zahvatile područje tokom noći. Međutim, sa snijegom je došao i problem sa strujom, a veliki dio opštine Prnjavor ostao je bez napajanja.

Prema informacijama koje su saopštini iz Elektro Prnjavora, bez napajanja električnom enegrijom su ostala domaćinstva u Potočanima, Hrvaćanima, Prosjeku, Čorlama, Paramijama, Gornjoj i Donjoj Mravici, Pečeneg Ilovi, Breziku, Štivoru, Štrbcima, Brestovu, Srpovcima, Mitrićima, Palačkovicima, Gornjim  i Donjim Smrtićima, Poveliču i Ceru.

Dodaju da su sve raspoložive ekipe koje djeluju pri terenskoj jedinici Prnjavor na terenu i da intenzivno rade na otklanjanju kvarova.

” Očekujemo da će veći dio kvarova biti do kraja dana otklonjen i da će u mnogim mjestima biti omogućeno redovno napajanje električnom energijom. Manji dio kvarova ćemo ostaviti za sutra. U mnogim mjestima na linije je palo drveće ili grane što je otežalo popravke ali ćemo se truditi da u toku dana osposobimo elektro mrežu u mnogim mjestima.  ”,naveli su iz terenske jedinice Prnjavor.

Navode da su prve prijave zbog nestanka elekrične energije počele stizati tokom noći dok su bile aktivne padavine snijega.

” Građani nas pozivaju od ranog jutra pa sve do sada i prijavljuju na mnogim mjestima kvarove. Ja ih molim za malo srpljenja. Naše sve ekipe su na terenu i ulažu napore da se riješi problem” naveli su iz terenske jedinice Prnjavor.

TV K3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*