Međunarodni Atletski miting Karanovac

Na Međunarodnom Atletskom mitingu AK Karanovac održanom 11. decembra u Atletskoj dvorani u Beogradu Atletičari Atletskog kluba “San” iz Prnjavora i Atletskog kluba “Derventa” ostvarili su izvanredne rezultate i osvojili dve medalje uz mnoštvo ličnih rekorda.

Najbolja atletičarka Atletskog kluba “San” iz Prnjavora, Kristina Stojković postavila je novi rekord Republike Srpske na 200 m u dvorani za juniorke. Kristina je 200 m istrčala za 26.74 što joj je donelo prvo mesto u trci.

Слика може припадати 6 особа, људи стоје и у затвореном

Kristina je i u trci na 60 m osvojila bronzanu medalju uz svoj novi lični rekord. Sa dve osvojene medalje Kristina je bila među najuspešnijim takmičarkama mitinga.

Слика може припадати 2 особе и људи стоје

Kristijan Marić je postavio svoj novi lični rekord u trci na 1000 m, kao i Srđan Stanišić i trkama na 60 i 200 m.

Članica Atletskog kluba Derventa Teodora Milojević osvojila je 6 mesta u trkama na 60 i 200 m uz takođe svoje lične rekorde.

Слика може припадати 4 особе, људи стоје и у затвореном

Ovo je bio odličan početak nove atletske sezone u dvorani, a njen finiš će biti u februaru kada je na programu Balkansko prvenstvo za juniorke koje se održava u Beogradu.

Слика може припадати 6 особа и у затвореном

Mi se ovom prilikom zahvaljujemo našem generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering d.o.o. koji nam pomažu u odlasku na takmičenja prošle i ove godine.

ATLETSKI KLUB “SAN” PRNJAVOR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*